08/04/2021

L'Ajuntament busca persones propietàries que vulguin posar els seus immobles a disposició del projecte “Reallotgem”

lloguerL’Ajuntament de Sant Celoni s’ha adherit al Programa Reallotgem de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya a través del qual la Generalitat llogarà pisos privats buits al municipi per poder allotjar famílies en situació d’emergència econòmica i social.

La Generalitat signarà un contracte de lloguer amb la propietat, amb una durada mínima de cinc anys (de set, en el cas que el propietari sigui una persona jurídica) i li pagarà 18 mesos de renda per avançat. La Generalitat, a més, garanteix a la persona propietària el pagament íntegre del lloguer.

L’objectiu és allotjar mitjançant cessió d’ús a les persones o unitats familiars de Sant Celoni i de la Batllòria que tenen proposta favorable d’adjudicació d’habitatge per part de la Mesa d’emergències de la Generalitat de Catalunya.

L’Ajuntament s’encarrega de captar els habitatges per posar-los a disposició del programa. Per entrar en el programa Reallotgem, els habitatges han de complir uns requisits bàsics: tenir cèdula d'habitabilitat, els subministraments donats d'alta, una superfície mínima de 90 m² i disponibilitat imminent. Un cop fetes les verificacions administratives, l'Agència de l'Habitatge de Catalunya formalitzarà un contracte d'arrendament amb la propietat i, tot seguit, formalitzarà una cessió d'ús amb la persona adjudicatària procedent de la Mesa d'emergències. La Generalitat ha avançat que l'import màxim de la renda mensual dels contractes de lloguer a Sant Celoni seran de 7,5 €/m².

Les persones propietàries interessades cal que es posin en contacte amb l'Oficina d'Habitatge de Sant Celoni. Si cal, des de l'Oficina es poden tramitar les cèdules d'habitabilitat dels habitatges que ho precisin. La Generalitat farà la visita d'inspecció in situ de l'habitatge, per comprovar-ne l'estat, idoneïtat i ubicació.

Per a més informació i per aclarir qualsevol dubte, contacteu amb:
Oficina d'Habitatge de Sant Celoni
Plaça Josep Alfaras, 6
Tel. 93 864 12 12
habitatge@santceloni.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina