20/04/2021

A Sant Celoni per Sant Jordi apostem per la creació local!

Sant jordi llibresEl programa de Sant Jordi d’enguany recull un gran nombre de presentacions de llibres d'autores i autors del territori en una clara aposta per la creació local. Sandra Cardona, Guillem Gomis, Laura Martín, Jordi Prats, Núria Rossell i Martí Boada presenten aquests dies obres de temàtiques i gèneres ben diversos, des de la novel·la gràfica al llibre d'artista, passant pel poemari o la novel·la.

Aquest dijous dia 22 es farà la presentació del llibre de Laura Martín Materia orgànica, amb el qual la celonina ha guanyat recentment el Premi Mn. Narcís Saguer 2020 de poesia. Presenta l’acte Pau Gener, acompanyat pel músic Marc Nürel (+info). El divendres 23, diada de Sant Jordi, es presentaran dos nous llibres: Pirates terra endins, una novel·la auto editada per Jordi Prat (+info), i No ens prendran la veu! un llibre d’artista coordinat per Núria Rossell amb la participació de les pintores Marta Ballvé, Laura Iniesta i Anet Duncan (+info). L'endemà dissabte dia 24, Martí Boada presentarà el recull de poemes Poesia forestal acompanyat de la historiadora d'art Ona Balló Pedragosa, la cineasta Xisi Sofia Ye Chen, el poeta Marc Montull i la música de Dalmau Boada (+info).

Les presentacions de llibres ja van començar el cap de setmana passat amb Voces que cuentan, una antologia de relats universals en format de novel·la gràfica, en la qual participa la celonina Sandra Cardona (+info), i La sombra del Arcoiris, primera novel·la de l’autor local Guillem Gomis (+info).

Per assistir a aquests actes cal reservar entrada a www.santceloni.cat/entrades

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina