03/05/2021

Sessions de portes obertes de l'Escola Bressol el Blauet - Dia 13 a les 17 h

Formulari d'inscripció

Aquest any i a causa de la situació que estem vivint no podem fer una jornada de portes obertes tal com hem fet sempre. L'organització d'aquesta jornada s'ha de fer respectant i garantint la seguretat sanitària i per aquest motiu es faran visites amb un màxim de dues persones per família i amb grups de 10. No estarà permesa l'assistència dels infants durant la visita.


Complint la normativa sanitària ús prendrem la temperatura en arribar i tindreu al vostre abast el gel hidroalcohòlic, mantindrem la distància de seguretat en tot moment i serà obligatori l'ús de mascareta.

Cliqueu per veure l'ajuda *
He llegit i accepto la política de privacitat
*
Assistent 1
*
Assistent 2
*Nivell pel qual sol·licita plaça

D'acord amb el que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades de caràcter personal s'incorporaran a un fitxer informàtic del què és responsable l'Ajuntament de Sant Celoni, amb l'única finalitat de gestionar les inscripcions a les activitats per a joves 2020. Les vostres dades no seran cedides a persones físiques i jurídiques públiques o privades sense el vostre consentiment excepte si ho autoritza una llei. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una instància a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, al c/Campins, 24, acompanyant còpia del seu DNI.

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina