04/05/2021

Comença el període de preinscripció als cursos del PTT 2021 per a joves de 16 a 21 que no tenen l'ESO

Jornada de Portes Obertes dimarts dia 11 a les 16 h. Inscriviu-vos aquí

ptt12Si tens entre 16 i 21 anys i no t'has pogut treure l'ESO, t'interessa apuntar-te al PTT. Aprendràs un ofici i et formaràs per seguir estudiant, preferentment un cicle de grau mitjà, o si vols treballar tindràs les competències professionals necessàries per accedir al mercat laboral, amb millors perspectives d'inserció.

PTTEl PTT Sant Celoni proporciona formació en dues modalitats específiques: Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic, i Auxiliar en muntatges d'instal·lacions elèctriques, d'aigua i gas. La durada és d'un curs acadèmic (de setembre a juny) i proporciona una Certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides i un reconeixement de la formació en la realització de les proves d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà.

De la trentena d'alumnes que cada any cursen el programa, un 80% segueixen estudiant cicles formatius de grau mitjà, un 15% trien l'opció de cursar algun estudi en una Escola d'adults i un 5% s'incorporen en el mercat laboral. El PTT contribueix a l'autoestima dels joves per obrir-se camí i aconseguir els seus objectius facilitant-los una porta d’entrada al món del treball. 

Si et vols preinscriure, el termini de presentació de sol·licituds és del 10 al 21 de maig de 2021, ambdós inclosos, al Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny. Tens tota la informació sobre la documentació i els terminis de la preinscripció i matrícula a aquest enllaç.

Jornada de Portes Obertes

Si voleu visitar les aules i espais del PTT al Sax Sala, s'ha organitzat una jornada de Portes Obertes el proper dimarts dia 11 a les 16 h. Cal inscriure's a aquest enllaç.

 

Més informació:
Sax Sala - Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny
c. Montserrat 28
Tel. 93 867 41 75 (atenció al públic de 9 a 13.30 h)
a/e: a8960027@xtec.cat
web: www.santceloni.cat/ptt
Instagram: www.instagram.com/pttsantceloni/

 

Fullet informatiu

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina