11/05/2021

Alumnes d'ESO dels centres de la vila pinten murals als passos soterrats com a servei a la comunitat

street art

La invasió del plàstic
Institut Baix Montseny, 4t ESO

 

street art
Ull de gripau
Col·legi Cor de Maria, 4t ESO

Durant tots els caps de setmana del mes de maig, alumnes dels centres educatius de Sant Celoni pinten murals en els passos soterrats del municipi en el marc del projecte Servei Comunitari, una acció de compromís cívic al servei de la comunitat que al mateix temps serveix per introduir els joves en la cura de l'entorn i de l'espai urbà. A més, la temàtica dels murals està orientada a conscienciar sobre temes mediambientals.

El projecte, anomenat Street art als passos soterrats es promou des de l'Ajuntament de Sant Celoni amb la col·laboració dels centres educatius, el Centre de Recursos Pedagògics Vallès-III Sant Celoni i artistes locals.

A Sant Celoni, els artistes locals Lluís Molina i Xavi Plana tutoritzen la proposta de murals que els alumnes volen realitzar i fan l'acompanyament des del seu disseny fins a la realització en els passos soterrats del municipi. A la Batllòria, la proposta la treballen els alumnes de 6è de l'escola Montnegre.

Fins ara, s'han enllestit els murals de dos passos soterrats (fotos): el del camí escolar Soler de Vilardell, amb l'obra La Invasió del plàstic, a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO de l'Institut Baix Montseny, i el del carrer Pau Casals, amb l'obra Ull de gripau, a càrrec dels alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Cor de Maria. Queden pendents els murals d'altres 5 passos soterrats: el camí escolar Soler de Vilardell (2a part), pl. Muriel Casals, c.  Roger de Flor, c. Olzinelles i c. Sant Francesc.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina