22/07/2021

Les Festes de Sant Ponç i de Royal Park han vibrat amb força durant el cap de setmana

El cap de setmana passat s'ha viscut una mostra estimulant del desig de represa de la vida comunitària als barris, després de l'impacte de la pandèmia. Les associacions veïnals de Sant Ponç i de Royal park -de recent creació- han empès amb il·lusió i compromís l'organització de les respectives festes de barri, que han comptat amb una resposta engrescada i agraïda, tant del propi veïnat com de gent d´altres procedències.

Totes dues programacions han estat d´allò més diverses i amb un caràcter marcadament familiar i multigeneracional. L'aplicació de les mesures preventives han aportat la sensació de seguretat i tranquil·litat necessàries per afavorir l'alta participació.

L'alcalde, Raül Garcia i el regidor de Cultura i Esports, Jordi Clopés, varen poder copsar de primera mà l'excel·lent ambient i varen encoratjar les entitats promotores a continuar enriquint la vitalitat cultural i associativa de Sant Celoni i la Batllòria.

L'Ajuntament ha vetllat perquè diversos actes del programa Activem l'Estiu, complementessin les programacions dels barris, en un procés reeixit de descentralització que ja es va iniciar l´Estiu de 2020, i que amb tota seguretat s'anirà consolidant i ampliant.

Festa Major Sant PonçFesta Major Royal Park
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina