04/10/2021

Punt 7 Ràdio Sant Celoni estrena avui la nova temporada amb més de 25 col·laboradors

La temporada 2021-2022 ve marcada per la continuïtat de la majoria del programes

logo punt 7 ràdio escolta-laAvui dilluns 4 d'octubre s'estrena la nova programació 2021-22 de l'emissora municipal Punt 7 Ràdio. Cada dia a partir de les 9 del vespre, un equip de més de 25 col·laboradors fa possible una graella de programes de temàtiques ben diverses: humor, teatre, literatura, natura, esports, música...  Punt 7 Ràdio us acompanya amb bona música i amb espais informatius i agendes culturals durant el dia.

Repassem la graella de programes:

  • Els dilluns a les 9 del vespre continua l'espai “Microtango” conduït pel bandeoneista d'origen uruguià Enrique Tellería, on ens endinsa en el món del tango. “La realitat llegendària” agafa el relleu el primer dilluns de cada mes a 2/4 de 10 del vespre. Aquí En David i en Raül Martínez ens expliquen curiositats, històries i relats del nostre entorn; aquesta temporada a més, s'endinsaran també en llegendes de fora les nostres contrades. Per altra banda, a les 10 de la nit, torna quinzenalment “La Radiocràcia”, on l'humor irreverent d'en Yago Arribas, en Pol Purgimon i en Robert Maynou no us deixaran indiferents.
  • Els dimarts tindrem a les 9 del vespre dos espais de caire quinzenal. Per un costat, “Un món de llibres” amb recomanacions literàries, contes infantils i per a adults, etc. I per altra banda, el programa “Espai Creix” amb l'Arnau Gasull, psicòleg, coach i instructor de mindfulness
  • Els primers dimecres de cada mes a les 10 de la nit són els nois d' “El Senyor Galindó” qui prenen el relleu. L'humor absurd i negre d'en Joan Alfaras, en Víctor Montero i en Dani Perarnau omplen les ones de Punt 7 Ràdio.
  • Els dijous a les 9 del vespre seran molt diversos. El primer dijous de mes s'emetrà “Modular”; música electrònica amb l'Abel Escobar. El tercer dijous de mes tindrem “Diaris de la Natura” conduït per Martí Boada i on  a cada programa repassarà un dels més de 100 diaris que té dels seus viatges, explicant les seves descobertes i anècdotes de camp.  També tindrem “Les escoles a la ràdio” i “El Ple municipal”, així com els “Programes especials” o “La Contraportada” que s'emetran cada vegada que ens visitin alumnes del poble, o hi hagi sessió plenària o algun tema que es vulgui destacar.
  • Els divendres tindrem el repàs de l'agenda dels pobles del Baix Montseny a les 8, 2/4 de 2 i 2/4 de 9 del vespre just després de l'agenda de Sant Celoni. I a les 9 de la nit, hora del repàs a l'actualitat esportiva celonina de la mà de la Gemma Grau al programa “Pòdium”.
  • Els diumenges seguirà “El ball del casal” a les 5 de la tarda; balls de saló amb vals, tango, txa-txa-txa, bolero.....  

Tot ho podeu escoltar al 107,7 de la FM i al nostre web radiosantceloni.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina