15/11/2021

Inici del procés participatiu del Pla Local d'Habitatge

participa
Sessió amb els grups polítics

L’Ajuntament de Sant Celoni amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona està redactant el Pla Local d’Habitatge que ha de definir les polítiques municipals en aquest àmbit per fer front als nous reptes pels propers anys. Una de les fases del Pla és el procés participatiu que ara comença i que vol recollir les aportacions de la ciutadania, entitats, professionals del sector, grups polítics i tècnics municipals.

participa1
Sessió amb el personal tècnic

Ara com ara ja s'han celebrat dues sessions participatives, una amb els grups polítics (el 9 de novembre) i una altra amb personal tècnic municipal (10 de novembre). Queden pendents tres sessions més, amb tècnics, immobiliàries i constructors (16 de novembre), amb el món associatiu (23 de novembre) i, finalment, amb la ciutadania en general, a partir del 30 de novembre, a les 20 h a la sala Bernat Martorell de Can Ramis.

Podeu consultar tota la informació sobre aquest procés participatiu del Pla Local d'Habitatge a www.santceloni.cat/participa on també hi ha un qüestionari per recollir opinions i propostes sobre la matèria.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina