30/12/2021

Tot a punt per a la visita dels Carters Reials i la Cavalcada a Sant Celoni i la Batllòria

Carters ReialsLes entitats culturals de Sant Celoni i la Batllòria estan treballant de valent per tenir a punt la visita dels Carters Reials i la Cavalcada. A Sant Celoni, tots els nens i nenes que vulguin fer arribar les seves cartes al Reis podran visitar el campament en el qual s'instal·laran els Carters Reials a la Torre de la Força, com ja és tradicional, els dies 2, 3 i 4 de gener a partir de les 5 de la tarda. Si la canalla ja s’ha fet gran i us ve de gust gaudir de la màgia del campament farem una cua només per visitar la decoració màgica d’aquest espai!

A la Batllòria, els nens i nenes podreu visitar als Patges Reials al pati de Can Bruguera a partir de les 18 h, i a Royal Park, a partir de les 17 h al local social.

Quant a la Cavalcada, Ses Majestats arribaran a les 5 de la tarda a l'Ajuntament de Sant Celoni i faran un recorregut pels carrers de la vila (+info). Un cop acabat el recorregut, s'instal·laran al Pavelló 11 de Setembre per rebre les cartes dels nens i nenes. A la Batllòria, els Reis arribaran a les 18 h a la plaça de l'Església i s'instal·laran al campament del pati de Can Bruguera.

L'Agrupament Escola i Guia Erol, per la seva banda, ofereix un servei de visita dels Reis Mags d’Orient la nit del dia 5 de gener. A canvi només es demana la voluntat. Cal reservar entrada a aquest enllaç.

Recordeu que per lliurar les vostres cartes als Carters i als Reis cal reservar entrada a santceloni.cat/entrades.

Esteu atents a les xarxes socials municipals per si hi ha algun canvi per indicació de les autoritats sanitàries.

Que tingueu un venturós nou any 2022!!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina