18/02/2022

Benvinguda a l'alumnat europeu acollit per l'escola L'Avet Roig en el marc del programa Erasmus +

Erasmus +L'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha donat la benvinguda aquesta setmana a un grup d'alumnes i mestres d'escoles europees del programa Erasmus + provinents de diferents escoles europees d'Estònia, Letònia, Grècia i Portugal a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis.

L'escola L'Avet Roig de Sant Celoni ha estat l'amfitriona del projecte europeu de mobilitat d'Erasmus +, en el que hi han participat alumnes d'entre 14 i 16 anys de 6 escoles europees: Estònia, Letònia, Grècia, Alemanya i Portugal.

El projecte porta per nom “European Future Skills” i té com a objectiu compartir les diverses metodologies que permetran els alumnes participants adquirir les habilitats i competències necessàries per incorporar-se, amb plenes garanties, al canviant món laboral d'arreu d´Europa.

Durant una setmana, els alumnes europeus fan una estada en famílies acollidores de l'Escola l'Avet Roig i comparteixen un programa d'activitats per conèixer el territori i la nostra cultura popular utilitzant l'anglès com a idioma vehicular. Així mateix, alumnes de l'Avet Roig també van fer estades d'una setmana en famílies acollidores dels països participants.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina