27/04/2022

Necessites informació o atenció sobre diversitat sexual i de gènere?

L'Ajuntament de Sant Celoni t'ofereix els seus serveis

cor LGTBI+Les persones que necessitin informació, assessorament i sensibilització sobre diversitat sexual i de gènere poden dirigir-se a Afers Socials de l'Ajuntament de Sant Celoni, a l'edifici Puigdollers. Quan el cas ho requereix, des del Servei a la Dona  s'ofereix atenció psicològica i suport jurídic. També es pot gestionar una cita amb el Punt SAI – Servei d´Atenció Integral LGTBIQ+ (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals, Intersexuals, Queers i més) ubicat a Granollers que ofereix assessorament públic i gratuït.

Les funcions d'aquest servei són:

  • Atendre les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l´orientació sexual, la identitat de gènere o l´expressió de gènere.
  • Acompanyament a persones LGTBIQ+ en processos personals d´identitat de gènere, orientació sexual i/o expressió de gènere així com a familiars i amistats de persones LGTBIQ+.
  • Sensibilitzar a la població de l´existència de persones LGTBIQ+ i prevenir i abordar situacions de discriminació per LGTBIfòbia.
  • Donar suport específic en possibles casos de discriminació per raó de l´orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, i per realitzar determinats tràmits.

Si et cal ajuda, contacta:
Àmbit d´Afers Socials. Edifici Puigdollers, carrer Grup Escolar, 6, de dilluns a divendres de de 9 a 14 h – tel. 938641212
comunitat@santceloni.cat  

En cas d'emergència: Truca al 112 o envia un e-mail a: mossos.delictes.odi@gencat.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina