06/05/2022

Ets jove i busques feina aquest estiu? Vine a la sessió informativa el dimecres 18 de maig al Sax Sala

Feina EstiuEl proper dimecres 18 de maig a les 6 de la tarda al Sax Sala, el Servei Municipal d’Ocupació de Sant Celoni organitza juntament amb l’oficina jove del Vallès oriental una xerrada destinada als joves majors de 16 anys que busquen feina aquest estiu. Es donaran idees de feines temporals, moltes de temporada d'estiu, s'explicarà en què consisteixen, quins estudis, habilitats i experiència demanen, com solen ser les condicions laborals que ofereixen i com s'hi pot accedir.

Sovint les empreses aprofiten la temporada d’estiu per cercar persones i cobrir vacants temporals i de temporada, sovint a causa de les vacances de molts dels seus treballadors, o per un augment del volum de feina com seria el cas del sector del turisme. Aquestes feines sempre són temporals, de jornada completa, parcial o per hores. Per cercar una feina d'estiu o temporal s'ha de seguir els mateixos passos que si es busca una feina estable.

Cal inscriure's en aquest formulari i si tens qualsevol dubte i/o consulta pots contactar per correu electrònic a orientaciolaboral@santceloni.cat i/o per whatsapp en el 606 56 82 96.  

mobilitat internacionalD'altra banda, una trentena de joves van participar el passat 28 d'abril a la xerrada sobre Mobilitat internacional que va organitzar el Servei Municipal d'Ocupació juntament amb l'Oficina Jove del Vallès.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina