19/05/2022

Els alumnes de les escoles Soler de Vilardell i Montnegre venen els productes de la seva cooperativa al mercat setmanal

Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Soler de Vilardell i l'Escola Montnegre de la Batllòria han venut els seus productes al Mercat setmanal d'aquest dimecres. Durant el curs escolar, els alumnes han treballat com constituir una cooperativa, escollint el seu nom i dissenyant el logo; com fer el màrqueting, fent un estudi de mercat; han fabricat els prototips, han creat els productes, els hi ha donat un nom i finalment, els han venut en una parada al Mercat setmanal.

Aquest any és la desena edició a Sant Celoni de Cultura Emprenedora a l'escola (CUEME), un projecte destinat als alumnes de cicle superior d'educació primària i promogut per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament i emmarcat en el Pla Educatiu d’Entorn 360º. Aquest projecte consolida aprenentatges en una etapa en la qual els infants evolucionen progressivament cap a l'autonomia, l'autoconcepte i la seva inclusió en grups. Al mateix temps, implica la comunitat educativa i el contacte amb les entitats i empreses del territori, facilitant la integració de l'escola a l'entorn. El programa ha permès adquirir competències i habilitats als alumnes que també han pogut treballar i vincular des de les diferents assignatures, com
matemàtiques, llengua o medi.

Una part dels beneficis de la venda dels productes es destinarà als mateixos alumnes per fer un berenar, i una altra part, es destinarà a una entitat sense ànim de lucre: Cooperativa Black kids 28 del Soler de Vilardell a Mans Unides i CEA (Cooperativa, Equip i Amistat) de l’Escola Montengre a Comerç Just.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina