Dijous, 4 d'agost de 2022  -  8 h vespre

Música: Let's Rock, let's Dance... let's Cello!, amb Northern Cellos

Dijous a la fresca

Northern CellosEspectacle per tots els públics

Northern Cellos presenta en aquest espectacle una idea original, fresca i atrevida pel que fa a la música instrumental del moment. És així no només per la sonoritat peculiar que presenta aquest quartet de violoncels elèctrics, sinó també per la varietat d’estils que recorren al llarg de l’actuació. Per això, els intèrprets utilitzen no només les possibilitats que els ofereixen els violoncels elèctrics, sinó que ho arrodoneixen amb l’acompanyament de la bateria i amb l’ús de pedals de diferents efectes: distorsionadors, octavadors, etc. Tot per acostar-se el màxim possible a la sonoritat original del tema i el grup que s’interpreta.

Let’s rock, let’s dance, let’s cello! engloba enèrgics medleys de rock, pop, dance i metal, oferint particulars versions d’estrelles tan dispars com Adèle, Queen, AC/DC, Michael Jackson, Guns n’Roses i David Guetta. És un espectacle que acostar al gran públic un format de grup diferent al que acostumem a veure en actuacions pop o rock, així com una forma de mostrar les infinites possibilitats del quartet de violoncels.

Intèrprets: Edgar Casellas, violoncel; Anna Carner, violoncel; Pol Farell, violoncel; Maria de Palol, violoncel; Joel Riu, percussió

 

Programació Dijous a la Fresca 2022

Lloc: Jardins Rectoria Vella
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina