30/06/2022

Comencen les obres de rehabilitació i millora de la Pista Municipal d'Atletisme

pistes d'atletismeLes obres de rehabilitació i millora de la Pista Municipal d'Atletisme s'iniciaran el proper dilluns 4 de juliol. Representants de les entitats usuàries de l'equipament (el Club Atletisme Sant Celoni i el Club Atletisme Baix Montseny), de l'Ajuntament i tècnics responsables de l’empresa executora s'han reunit sobre el terreny per comentar les actuacions a realitzar.

L’alcalde Raül Garcia ha agraït la implicació, perseverança i complicitat de les entitats i ha explicat que aquesta actuació és la primera fase de les obres de millora en el full de ruta que l'Ajuntament té marcat per anar millorant la instal·lació en diferents fases. Per la seva part, els representants de les entitats han celebrat que aquestes obres llargament esperades es facin efectives, i la bona entesa que hi ha hagut en el procés de treball amb tècnics i representants polítics. 

pistesLes actuacions de millora que es duran a terme són les següents:

  • Renovació total del paviment sintètic de la pista de curses, amb dos colors per carrers i zones de relleus en un tercer.
  • Nou cercle de llançament de pes
  • Renovació paviment esportiu zona alçada i perxa a les llunetes Sud-est i Nord-est.
  • Instal·lació de sorrers als costats dels fossats actuals, pintura de l'asfalt existent i renovació de paviment i taules de batuda de les zones de salts horitzontals actuals.
  • Nou centre, concèntric, per llançament de disc i martell, nova gàbia i paviment de la zona.
  • Adequació a la norma actual de la ria d’obstacles.
  • Millora de la canalització de l’aigua de pluges en la zona de la recta d’arribada
  • Arranjament del paviment del salt de perxa actual i del salt d’alçada

Les obres tenen un cost de 499.981,98 euros i es preveu que s’executin en un màxim de 16 setmanes, si bé l’empresa executora va exposar la voluntat de realitzar l’obra en un termini més curt per tal de no condicionar massa els entrenaments d’inici de temporada.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina