23/09/2022

Els cursos gratuïts d'ofimàtica per a dones han començat amb èxit de participació al Sax Sala

informàticaDes d'ara i fins desembre, l'Ajuntament de Sant Celoni imparteix tres cursos de formació per a l'ocupació en l'àmbit tecnològic, gratuïts i per a dones. El primer, que ja ha començat i durarà fins aquest dimecres dia 28, tracta sobre "Formació bàsica en eines digitals d’ofimàtica i comunicació" i s'hi han apuntat un total de 15 dones. A l'octubre es farà el curs "Edició de textos i ciberseguretat" (+info) i al novembre, "Fonaments d'Excel" (+info). Si hi esteu interessades, encara queden places en aquests dos cursos.

Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i tenen per objectiu millorar la qualificació professional i la capacitat d'inserció o reinserció laboral de les dones per mitjà de la consecució i el perfeccionament de les competències professionals.

L'Ajuntament té previst engegar dos nous cursos de cara al febrer i març del 2023 sobre l'eina de gestió empresarial SAP:

  • SAP Mòdul MM (gestió de materials) – nivell d’usuari: Inici el 06/02/2023 (40 hores)
  • SAP Mòdul SD (vendes i distribució) – nivell d’usuari: Inici el 06/03/2023 (40 hores)

Els cursos seran presencials al Sax Sala – Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny i es faran en horari de matins, de 9.15 a 12.20 h, per facilitar la conciliació familiar. El període d'inscripció s'obrirà pròximament.

No deixeu passar l’oportunitat. Digitalitzeu-vos!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina