Dissabte, 12 de novembre de 2022  -  11 h nit

Música: Jetlag, concert de 31 FAM

Programació de tardor al Teatre Ateneu

31 FAML’espectacle
31 FAM s’ha convertit en un referent de la música urbana del país i tot un fenomen entre la gent jove. A Sant Celoni, tancaran la gira de "Jetlag", el seu tercer treball d'estudi. “Jetlag” és el disc més reflexionat fins ara, en paraules dels seus autors. Un disc que és una barreja de les personalitats dels seus sis membres i que reflecteix el tipus de música que més consumeixen, que també és molt variada, tot i que hi predominen el trap i el reggaeton. El primer disc del grup en què han comptat amb col·laboradors com Lil Dami o Teuma Thug, de la Pawn Gang.

31 FAM
31 FAM és un grup de música urbana de Sabadell format per 6 músics, que plegats han creat una sonoritat i marca pròpia barrejant estils (Trap, Dancehall, Funk i R&B) i idiomes (Català, Castellà i Anglès).

Des del llançament del seu primer disc, “TR3TZE”, no han parat de crèixer. Han anat acumulant milers de seguidors a totes les xarxes, i les seves cançons han sumat milions de reproduccions. “Valhalla Vol.1” va ser el seu segon treball discogràfic, amb el qual es va anar consolidant el seu projecte, essent convidats a festivals tan importants com el Madrid Salvaje o el Share Festival.
"Jetlag" és el tercer disc d'estudi de la formació. Actualment, 31 FAM treballa ja en el seu quart disc, amb el qual esperen girar al llarg de l’any 2023.

Fitxa artística
Intèrprets:    
Eduard Freixas Palou (Kid Pi) (cantant)
Ferran Vilalta Aguilar (Bandam) (cantant)
Alejandro Gil Rodriguez (Koalekay) (DJ)
Àlex Sánchez Gomariz (AAA) (cantant)
Dídac Serra Franzi (Lildidi) (cantant)
Joel Cosp McGettigan (Joey C) (cantant)
Sergi Madriles Ferrer (Mad) (tècnic)

ATENCIÓ: els menors que no aneu acompanyats cal que porteu emplenada aquesta autorització del pare, mare o tutor, juntament amb una fotocòpia del seu DNI.

Entrades:

  • en línia, a aquest enllaç.
  • al Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep, 18) de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h (només targeta de crèdit).
  • a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

 

Programació novembre-desembre al Teatre Ateneu

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 75 min.
Preu: 5 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina