04/10/2022

L'emissora municipal Punt 7 Ràdio estrena nova programació

carxofaL'emissora municipal Punt 7 Ràdio estrena nova temporada de programes a partir del 3 d’octubre. Una vintena de col·laboradors farà possible que l’emissora s’ompli de dilluns a divendres a partir de les 9 del vespre de tota mena de temàtiques: humor, música, literatura, llegendes, esport, creixement personal, coneixença de l’entorn, etc. La graella queda així:

Els dilluns a les 21 h es manté l’espai Microtango conduït pel bandoneonista d’origen uruguaià i resident de Sant Celoni Enrique Telleria, per endinsar-se en el món del tango. Els primers dilluns de cada mes el seguirà a les 21.30 h La realitat llegendària; aquí en David i en Raül Martínez explicaran una temporada més curiositats, històries i relats del nostre entorn. Els dilluns a les 22 h amb una periodicitat quinzenal ompliran l’estudi en Yago Arribas, en Pol Purgimon i en Robert Maynou amb l’humor de La radiocràcia.

Els dimarts continua Un món de llibres, on es recullen les recomanacions literàries de les llibreries del poble, contes infantils i per adults, etc. Sonarà a les 21 h quinzenalment. Els altres dimarts de mes s'estrena el programa Destaquem, on es descobriran les novetats discogràfiques sobretot catalanes, algunes d’estils força diferents de les que normalment es poden sentir a Punt 7 Ràdio.

Els dimecres, canviant de dia i de periodicitat respecte a la temporada passada, segueix Espai Creix amb l’Arnau Gasull, psicòleg, coach i instructor de midfulnes que podreu sintonitzar el segon dimecres de mes a les 21 h. Qui torna a les ones de Punt 7 Ràdio és la Louise Brown qui conduirà el programa d’entrevistes Empoderem-nos, on parlarà amb persones que estan treballant amb petits gestos per fer una societat millor des de Sant Celoni mateix. El podreu escoltar el tercer dimecres de mes a les 21 h. L’humor absurd i negre d’en Joan Alfaras, en Víctor Montero i en Dani Perarnau ompliran les ones de la nostra ràdio els primers dimecres de mes a les 22 h amb El senyor Galindó.

Cada dijous de mes a les 21 h hi haurà un espai diferent. Els primers dijous de mes toca Modular de la mà de l’Abel Escobar qui endinsarà l'oient en el món de la música electrònica. El segon dijous de mes serà l’hora de la Glòria Montasell amb Viure des de l’essència, un viatge al desaprendre perquè moltes vegades a la vida res és el que sembla. Martí Boada agafarà el relleu el tercer dijous de mes a les 21 h i en el seu Diaris de la Natura explicarà les seves vivències i descobertes en el món natural. Els dijous també hi haurà l’emissió en directe d’El ple municipal.

Finalment, els divendres es manté l’agenda dels pobles del Baix Montseny a les 8 del matí, 2/4 de 2 i a 2/4 de 9 del vespre just després de l’Info 7 i l’agenda cultural. A les 21 h Pòdium farà el repàs de l’actualitat esportiva celonina amb la Gemma Grau. A més a més, des de Punt 7 Ràdio es continua obrint les portes a l’alumnat celoní i batllorienc, i puntualment també s’emetrà l’espai Les escoles a la ràdio elaborat per les diferents escoles del municipi. Els espais Programes especials i La contraportada es mantenen sempre que es necessiti aprofundir en algun tema destacat. Durant la resta del dia, com ja és habitual, Punt 7 Ràdio acompanya amb bona música i amb els Info 7, els informatius que podeu sintonitzar de dilluns a divendres a les 8 del matí, a 2/4 de 2 del migdia i a 2/4 de 9 del vespre i les agendes culturals.

Tot això ho podeu escoltar al 107,7 de l'FM i al web radiosantceloni.cat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina