Diumenge, 11 de desembre de 2022  -  2/4 d'11 matí

Espectacle familiar: Nadales pels més menuts, amb la Cia. Pels més Menuts

Programació de tardor al Teatre Ateneu

nadales 3“Els més Menuts són públic avui, no esperem a demà!”
“…son: curiosos, vius, sensibles, divertits, atrevits, rigorosos, tossuts, fidels, alguns molt àgils i d’altres maldestres, intel·ligents, agraïts, observadors, creatius, exigents, plàstics, dormilegues, aventurers…”.

Els nadons són persones amb el màxim potencial d’audició́ i com tothom, necessiten escoltar varietat de sons i timbres de qualitat, estructures riques, estils diversos, harmonies diferents... però, quan tenen l’oportunitat d’anar a un concert?

Espectacle per a nadons i infants de 0 a 4 anys, acompanyats de les seves famílies (màxim de 3 acompanyants per nadó / infant).

Dues sessions: a les 10.30 i a les 12 h.

L’espectacle
El Concert de Nadales per als més menuts té una dramatúrgia que fa de fil conductor: l’arribada de l’esperit de Nadal, representat per una jove ballarina, que portarà la llum de Nadal i il·luminarà la sala de l’Ateneu durant tot l’espectacle. És un concert de Nadal que de manera innovadora i original explora diferents textures sensorials (sonores, visuals, tàctils , i fins i tot olfactives). El repertori inclou Nadales d'aquí i d'arreu del Món: El petit Vailet, El noi de la Mare, El rabadà, El trineu, Santa Nit, Quan somrius, Santa Claus is comming, Jingle Bell Rock,... 
Nadales pels més menuts és un espectacle per gaudir amb tota la família, amb un muntatge de proximitat en el qual els músics i el públic compartiran l’escenari, amb una disposició que permetrà a les famílies sentir-se immerses dins d’una intensa i màgica experiència musical i sensorial.

La companyia
La Companyia Pels més Menuts, és una companyia creada per tal de fer arribar la música als més Menuts de casa. Els concerts estan adaptats a les necessitats dels Nadons, per tal que tinguin l’oportunitat de poder gaudir d’un concert de màxima exigència musical, al costat de les seves famílies.

La proximitat que es crea entre els músics i les famílies fa que sigui una experiència única, on es respira la sensació de ser un sol cor bategant, una única orquestra simfònica… un somni compartit per tots els assistents.

Fitxa artística
Faló Garcia i Pellejà: Direcció Artística, guitarra, i veu.
Adrià Bauzó: Direcció Musical, arranjaments, saxo baríton
Karol Green: Veu i moviment.
Xavi Molina: Clarinet i Saxo tenor
Pau Sánchez: Acordió, flauta, i saxo alt.
Andreu Vilar: Vibràfon i percussió

Entrades:

  • en línia, a aquests enllaços: sessió de les 10.30 h | sessió de les 12 h.
  • al Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep, 18) de dilluns a dijous de 10 a 13 h i de 17 a 20 h (només targeta de crèdit).
  • a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle

 

Programació novembre-desembre al Teatre Ateneu

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: 45 min.
Preu: 5 € cada assistent, inclosos els nadons
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina