Dissabte, 19 de novembre de 2022  -  12 h migdia

El nou Pla de Protecció del Montseny a debat

La nostra visió des del Territori

pla proteccio montsenyDebat que s´emmarca en els treballs de preparació del nou Pla de Protecció del Montseny promogut per les Diputacions de Barcelona i Girona, desenvolupant el DECRET 127/2021, d'1 de juny, sobre el Parc Natural del Montseny.

Des de la Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny convidem tothom a participar en aquesta fase de participació pública i diagnosi del Parc Natural-Reserva de la Biosfera del Montseny, en el marc de preparació del nou Pla de Protecció que desenvolupen les Diputacions de Barcelona i Girona.
A tal efecte us convoquem a l´acte que se celebrarà el dissabte 19 de novembre a les 12:00h a la Sala Lluís Giró de l´Ateneu-Centre Municipal d´Expressió de Sant Celoni.
Podreu conèixer a través de les veus expertes d´Andreu Ubach (investigador del Museu de Ciències de Granollers), d´en Cèsar Gutiérrez (botànic i consultor ambiental), d´en Josep Maria Mallarach (consultor ambiental, membre de la Comissió Mundial d´Àrees Protegides de la UICN) i de na Rocío Barceló (Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny), quin són els problemes actuals que qüestionen la pervivència del massís del Montseny tal i com l´hem conegut fins avui.
Us encoratgem a participar-hi!

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Lluís Giró
Durada: de 10:00 a 14:00h
Organitza: Coordinadora per a la Salvaguarda del Montseny
Preu: Gratis
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina