21/11/2022

Sant Celoni se suma al Gran Recapte d'Aliments aquest divendres 25 i dissabte 26

Gran-Recapte-Banner-gran-voluntariatCàritas, Creu Roja i l'Ajuntament de Sant Celoni se sumen a la campanya de la 14a edició del «Gran Recapte d’Aliments», que es durà a terme aquest divendres 25 i dissabte 26 de novembre. Els aliments recollits seran gestionats pel Banc d'Aliments, que els distribuirà a famílies desfavorides de Sant Celoni.

Recapte Aliments Novembre 2022Si voleu col·laborar, ho podeu fer de tres maneres:

  • Dipositant físicament els aliments que vulgueu donar a unes caixes que Creu Roja i Càritas hauran disposat a tal efecte a l'entrada dels supermercats Dia, Condis, Bon Àrea i Aldi. Voluntaris d'aquestes entitats repartiran fulletons i coordinaran la recollida dels aliments. Es recomana que prioritzeu oli de gira-sol, galetes, llaunes de conserva, cereals d'esmorzar i llet.
  • Fent aportacions mitjançant la compra de tiquets per valor de 3 € als establiments adherits, que es podran adquirir en el moment de passar per caixa i aniran destinats a la compra d'aliments frescos. Les botigues de la vila adherides a la iniciativa són: Autoservei Arenas, Bodegues Costa, Bodegues Costa Cash & Carry, Can Bonsoms, Carnisseria Subirà i Embotits Artesans El Montseny; i les parades del Mercat Municipal: Carnisseria Vigas, Xarcuteria Amadeu, Polleria Mercè, Carnisseria Subirà.
  • Del 25 de novembre al 6 de desembre, fent donacions monetàries a aquest enllaç.

L’objectiu de la campanya és informar i sensibilitzar a la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa alimentària en el nostre entorn, per afavorir la donació d’aliments i, alhora, promoure una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments al llarg de l’any. 

Més informació de la campanya a www.granrecapte.com.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina