Diumenge, 1 de gener de 2023  -  2/4 d'1 nit

Festa Cap d'Any al Teatre Ateneu els DJ's Na-Fentt, Nàtura i Roger Freedom

Una gran nit amb els DJ'S Na-Fentt, Nàtura i Roger Freedom, des de dos quarts d'1 fins a les 5 de la matinada!

DJ Na-fenttDir NA-FENTT és sinònim de dir versatilitat en oceàniques dimensions. Sota la identitat de NA-FENTT se submergeix Sergio Muñoz, cofundador dels col·lectius NST (2000) i ENGA (2002), a més de membre d'altres col·lectius de festes. Des de fa més de 20 anys ha creat una identitat pròpia amb una barreja d'estils que van d'allò més cool i tropikal al més fosc i underground de les sales londinenques. Ha estat resident a la Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat i ha punxat en discoteques com la Privilege d'Eivissa o la Florida 135 d'Osca. Així, les seves sessions han flotat per mig món: Polònia, Miami, Barcelona, Londres, Brasil, Eivissa, Canàries, Saragossa i Perú han estat alguns dels escenaris que ha trepitjat com a convidat.

DJ_NàturaDJ Nàtura va començar com a dj acompanyant a grups de rap sobre l’escenari i poc després va començar a exposar les seves sessions de manera individual. La seva tendència melomana li permet adaptar-se a moltes situacions adoptant, d’aquesta manera, un estil de format obert donant prioritat als gèneres urban, reggaeton, moombahton i electrònica.

DJ Roger FreedomRoger Freedom, DJ, locutor de ràdio i productor musical signat a segells internacionals. Ha punxat a varies de les millors sales de Catalunya, i és Resident al Clap Mataró amb una sessió de DJ open-format, on hi tenen cabuda els millors éxits i melodies de gèneres com: Electrònica, Hip-Hop, Reggaeton, 80S...

Venda d'entrades www.santceloni.cat/entrades.

ATENCIÓ:

  • Els menors de 16 anys han de venir acompanyats d'una persona adulta i portar emplenada aquesta autorització i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal.
  • Els joves de 16 a 18 anys han de portar emplenada aquesta autorització i fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor legal.
Lloc: Teatre Ateneu, Sala Gran
Durada: Fins les 5 h
Organitza: Bar del Teatre Ateneu
Preu: 8 €
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina