01/12/2022

Sant Celoni, escollit per un projecte pilot de Creu Roja de promoció de l'autonomia personal de la gent gran

Creu RojaSant Celoni és un dels 9 municipis de tot l'estat espanyol escollits per implementar el projecte pilot de Creu Roja "Reforçant vincles: Promoció de l’autonomia personal en els entorns comunitaris (RVAEC)" finançat per la Unió Europea amb els fons Next Generation.

Creu Roja va presentar el projecte aquest dimecres 30 de novembre a l’alcalde Raül Garcia i la regidora d’Afers socials i Habitatge Magalí Miracle. El projecte pretén implicar tota la comunitat d’una forma activa per tal d’identificar situacions de vulnerabilitat de les persones grans, fer sensibilització als barris i promoure la cooperació dels diferents agents (entitats, comerços, xarxa de veïns i veïnes i ciutadania en general) per tal de disminuir el risc d’institucionalització de les persones grans; és a dir, l’objectiu és aconseguir que la gent gran pugui romandre al seu entorn (a casa seva, si és on volen seguir vivint) el màxim de temps possible i en les millors condicions.

La innovació tecnològica també serà un element clau, ja que es contempla que algunes persones usuàries es beneficiïn d’aparells de teleassistència avançada i assistents de veu, en l’última fase del projecte.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina