04/01/2023

Tot a punt per a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Sant Celoni i la Batllòria

Cavalcada 2020Aquest dijous dia 5 arriben com cada any els Reis Mags d'Orient. Ja està tot a punt perquè els nens i nenes puguin acompanyar a Ses Majestats en els seus recorreguts per Sant Celoni i la Batllòria fins als seus trons a la plaça de la Vila i la plaça de l'Església, respectivament, i per lliurar-los les cartes amb els regals que desitgen rebre.

  • A Sant Celoni, ses Majestats arribaran a les 16.45 h i faran una passejada pels barris amb vehicles clàssics, partint del Teatre Ateneu (c. Germà Emilià) i seguint l'itinerari següent: barri de l'Estació, Zona centre, Sant Ponç, les Borrelles, Illes Belles, les Amèriques, Residencial Esports, la Força, pl. de l'Església (on faran una parada a les 17.30 h per al tradicional acte d'Adoració al Nen Jesús), Hospital i Sot de les Granotes (vegeu l'itinerari precís en aquest mapa); tot seguit, es dirigiran a l'avinguda de la Pau on començarà a les 18 h la Cavalcada pels carrers de la Vila, que enguany seguirà el recorregut següent: av. de la Pau, c. Dr. Trueta, ctra. Vella, c. Sant Martí, c. Major, pl. de l’Església i pl. de la Vila. Un cop instal·lats en els trons disposats a la plaça de la Vila, cap a les 19.30 h, Ses Majestats rebran les cartes dels nens i nenes.
  • A la Batllòria, Els Reis Mags d'Orient arribaran pel pont de la Tordera, a les 18.30 h, i d'allà es traslladaran a la plaça de l'Església on arribaran a les 19.30 h. Si els veniu a esperar al pont de la Tordera, porteu un fanalet per fer-los llum!

Durant la Cavalcada es repartiren caramels sense gluten, tant a Sant Celoni com a la Batllòria.

Recordeu que l'Agrupament Escola i Guia Erol ofereix un servei de visita dels Reis Mags d’Orient a domicili la nit del dia 5 de gener. A canvi només es demana la voluntat. Cal fer reserva a aquest enllaç.

Amb la col·laboració de:
Carai com Peta, entre el Montseny i el Montnegre
Agrupament Escolta i Guia Erol
Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni
Escoles de dansa de Sant Celoni
Espurnes del Montseny
Timbalers de la Colla de Diables
AFAnya't Montnegre
Penya Barcelonista "La Batllòria Culé"
Colla de Geganters i Grallers de la Batllòria

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina