Diumenge, 15 de gener de 2023  -  6 h tarda

El CineFòrum de laFilmo: Otto e mezzo (Vuit i mig) de Federico Fellini

minicicle: 60 anys trencant esquemes

Fellini 8 1/2

Quan Fellini va rodar "8½", va anar 10 anys llum més enllà, el cinema va saltar a un altre nivell, a una altra percepció...
Martin Scorsese

A principis dels seixanta i ja amb diverses obres mestres a l'esquena, Federico Fellini sentia el pes del repte que tenia, i va entrar en una crisi poderosíssima a tots els nivells. En un moment feliç va trobar el que buscava: una pel·lícula sobre un director que ja no sap què fer, i a partir d'aquí es recicla i el resultat és "8½" (Otto e mezzo), una pel·lícula magistral, lírica i imaginativa, estimulant i emocionant, una comèdia expressionista i circense sobre la complexa vida mental i social d'un gran cineasta atrapat per un tema i el món atrafegat que l'envolta. 8½, és la síntesi i cruïlla a la carrera de Federico Fellini, un dels més grans directors de la història del cinema, imaginatiu i innovador.

"Otto e mezzo" (Vuit i mig) de Federico Fellini el proper diumenge 15 de gener a les 18h a l'Indret de Sant Celoni, com sempre, en VOSE, amb copa si vols, debat, entrada lliure i sorteig d'un sopar.

Us hi esperem!

laFilmo del Baix Montseny
laFilmo.cat

Lloc: L'Indret de Sant Celoni
Durada: 2 hores aprox
Organitza: laFilmo del Baix Montseny
Preu: Entrada lliure com sempre
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina