30/01/2023

Ja us podeu apuntar a la Rua de Carnaval 2023

carnaval i gitanes 2023Des d'avui i fins al 10 de febrer estan obertes les inscripcions per participar a la Rua de Carnaval de Sant Celoni. Us podeu apuntar mitjançant el corresponent formulari que trobareu a aquí.

Cada comparsa ha d'estar formada com a mínim per 15 persones i ha de tenir 2 responsables majors de 16 anys: un com a cap de comparsa i l’altre com a membre del jurat. Si voleu participar de manera individual i sense formar part de cap comparsa, es recomana anar al darrere de la carrossa del rei Carnestoltes. No cal inscripció prèvia.

Es farà una reunió informativa el dimarts 14 de febrer a les 6 de la tarda a la Sala d’actes de la Rectoria Vella. Si necessiteu algun aclariment podeu contactar amb l’Àrea de Cultura cultura@santceloni.cat o al telèfon 93 864 12 13.  

XXVI Concurs de comparses

Hi haurà un premi a la participació per a totes les comparses. A més també 5 premis per valor de 200 euros cadascun a la comparsa: més original, més animada, més elaborada, més votada i a la millor carrossa. 

El jurat estarà format per un membre de cada comparsa inscrita i persones vinculades a les arts escèniques i visuals. La persona que formi part del jurat no participarà en la rua i observarà i valorarà cada una de les comparses.

El lliurament dels premis es farà el mateix dissabte 18 de febrer a les grades de l'aparcament del Pavelló 11 de Setembre, un cop acabada l'exhibició de comparses.

Consulteu les Bases del concurs de comparses a aquest enllaç.

Animeu-vos a participar!!!

Trobareu tota la informació del Carnaval i Gitanes 2023 a www.santceloni.cat/carnaval

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina