08/03/2023

600 joves participaran aquest divendres a la segona Fira de l'Ocupació organitzada per l'Ajuntament de Sant Celoni

Una seixantena d'activitats, tallers i xerrades amb l'objectiu d'apropar la realitat laboral als joves, facilitar-los eines per a la presa de decisions i treballar les competències per a descobrir el talent

FiraOcupacióAquest divendres 10 de març a les 9 del mati començarà la segona edició de la Fira de l'Ocupació al Sax Sala – Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny, organitzada per l’Ajuntament i adreçada als i les joves que es troben en període de tria educativa postobligatòria. L'esdeveniment compta amb la participació de gran part dels centres educatius del municipi, l’Escola d’adults, el Centre de Noves Oportunitats i el PFI, i es preveu una participació de 600 joves i una vintena d'orientadors i orientadores.

Els participants podran gaudir d’una seixantena d’activitats, tallers i xerrades que tenen per objectiu apropar la realitat laboral als joves, facilitar-los eines i recursos per a la presa de decisions i treballar les competències per a descobrir el talent.

Moltes gràcies als centres educatius del municipi participants, i a tots els professionals i empreses dels diferents sectors productius que participen en les diferents activitats.

Tota la informació de la Fira a www.santceloni.cat/firaocupacio

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina