16/05/2023

Si heu de renovar el DNI demaneu hora el proper dilluns 22 de maig de 2023 trucant de 8 a 11 h

DNI

DNI

El proper dilluns 22 de maig es donarà hora per a la tramitació del DNI prevista pel dimarts 30 de maig i dijous 1 de juny. La reserva d’hora es farà telefònicament, als números 676 81 51 74 o 609 24 40 28 el dilluns dia 22 de maig, de 8 a 11 del matí. El nombre de places és limitat i reservat a persones empadronades a Sant Celoni i la Batllòria. Donada la demanda existent i els pocs números disponibles, es donarà preferència a la gent gran o amb problemes de mobilitat.

Un cop reservada hora, els interessats hauran de fer el tràmit el dimarts dia 30 de maig i recollir el nou carnet dos dies després, el dijous 1 de juny, en ambdós casos presencialment al Teatre Ateneu, entrada pel Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep).

Documentació que cal aportar:

  • Per caducitat: DNI, una fotografia actual i 12 €. Si heu canviat l'adreça, cal portar el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos).
  • Per primera vegada: Partida literal de naixement vigent (no superior a 3 mesos) expressa per fer el DNI, una fotografia actual i 12 €. La persona menor ha d'anar acompanyada del pare, mare o representant legal. Els menors de 5 anys han de renovar el DNI cada dos anys.
  • Per canvi de domicili: Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos), DNI i una fotografia actual. Si el DNI està vigent, el tràmit és lliure de taxes; si no, s'haurà de pagar la taxa de caducitat.
  • Per pèrdua: una fotografia actual, fotocòpia del DNI o alguna altra documentació on figuri el número de DNI, i 12 €. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI perdut.
  • Per sostracció: una fotografia actual, 12 € i la denúncia, si la teniu, o alguna altra documentació on figuri el número de DNI. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI sostret.

La unitat mòbil que ve a Sant Celoni no farà renovacions per traducció del nom o canvis en les dates, noms o cognoms. Tampoc fa renovacions de Passaport o NIE: en aquests casos, us haureu d'adreçar a una comissaria fixa. Les famílies nombroses gaudeixen de taxa gratuïta.

Per qualsevol dubte, truqueu a la Policia Local al telèfon 93 864 12 17.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina