Dissabte, 23 de setembre de 2023

ErolFarra 25è

L'Erol estem d'aniversari!!! Durant el curs, hem celebrat els 25 anys de l'Agrupament amb diverses activitats: els 25 cims, el macroservei, el cinefòrum... però ara, arriba la festa més esperada de l'any! L'EROLFARRA serà una jornada d'activitats, jocs, danses, música i concerts i moooltes sorpreses! Us hi esperem a tots i a totes!

Objectius:
- Obrir la celebració de l'aniversari de l'Agrupament a tot el poble.
- Celebrar
- Donar a conèixer les dinàmiques de l'Agrupament i el mètode escolta i guia al poble.
- Promoure les activitats conjuntes a l'Agrupament.

L'Erolfarra serà la festa de tancament del curs del 25è aniversari de l'Agrupament. L'activitat es desenvoluparà al llarg de matí, tarda i vespre, quan culminarem la jornada amb un sopar popular i una vetllada amb música al pati de l'escola. Al matí, els caps i quel·les organitzarem una sèrie d'activitats conjuntes, que implicaran a tots els infants i joves de l'Agrupament i també a tots aquells infants del poble que vulguin gaudir de la macrogimcana. Les proves combinaran jocs d'aigua amb inflables i també jocs tradicionals populars de l'Agrupament (saltafulards, mikado gegant, etc.), adaptats a totes les edats. Al migdia celebrarem un dinar popular, amb menjar per compartir. Cada branca s'encarregarà d'un dels plats del dinar i posarem taules al pati per fer l'àpat plegades.

A la tarda, s'organitzarà un torneig d'Scoutball amb equips de totes les branques, i també amb infants i joves del poble que s'hi hagin apuntat. L'arbitratge i la logística del torneig la portaran l'equip de caps i quel·les.

La festa, després de l'entrega de premis del torneig, continuarà al vespre, cap a les 20:00 de la tarda. A l'hora de sopar, els caps i quel·les, juntament amb la branca de Sabateres, prepararem un sopar d'entrepans de botifarra i muntarem una barra amb begudes per a tots i totes.
La vetllada de la nit es dividirà en dues parts. Una primera part d'un taller de danses conjuntes, i un concert amb punxa discos.

Lloc: Pati de l'escola La Salle
Durada: Tot el dia
Organitza: Caps i Quel·les de l'EROL
Preu: A decidir. Només s'haurà de pagar el sopar i la barra
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina