23/05/2023

800 alumnes de 23 centres educatius del Baix Montseny participen en l'activitat conjunta Fem dansa

La salle

L'activitat escolar Fem Dansa al Baix Montseny, que enguany ha celebrat el seu 18è aniversari, ha acollit aquest divendres 19 de maig a gairebé 800 alumnes de P5 d'Educació Infantil i 2n d'Educació Primària de 23 centres educatius de tot el Baix Montseny al pavelló municipal dels Quatre hereus de Sant Esteve de Palautordera. De Sant Celoni hi han participat alumnes de l'Escola L'Avet Roig, Institut Escola Pallerola, Escola Soler de Vilardell, Institut Escola La Tordera, Escola Cor de Maria i Col·legi La Salle.

Es tracta d'una activitat de dinamització i d'intercanvi entre els centres educatius del Baix Montseny que utilitza la dansa tradicional catalana com a eix i fil conductor, i que segueix l'esperit divulgatiu del desaparegut Joan Serra, pedagog, divulgador i coreògraf de la dansa tradicional catalana. Enguany, s'ha impulsat el Ball de Gitanes pel seu valor com a patrimoni immaterial del Baix Montseny.

Aquesta activitat és possible gràcies a la tasca de formació del professorat dirigida per la Factoria Mascaró i organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Oriental III, a la qual assisteixen els mestres dels alumnes dels centres educatius participants durant el curs escolar. L'acte ha comptat amb el patrocini dels Ajuntaments del Baix Montseny.

Aquí teniu algunes imatges:

avet roig
Escola L'Avet Roig

cordemaria
Escola Cor de Maria

La salle
Col·legi La Salle
la tordera
Institut Escola La Tordera
Pallerola
Institut Escola Pallerola
soler de vilardell
Escola Soler de Vilardell
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina