08/06/2023

S'obre el període perquè entitats i col·lectius sol·licitin els espais culturals per la temporada 2023-2024

espais teatreDel 12 al 23 de juny, s’obre el període per tal que totes les entitats i col·lectius puguin fer una presol·licitud dels espais culturals durant la temporada vinent, corresponent a les activitats que es realitzin del 12 de setembre de 2023 i fins al 31 de juliol de 2024. Les demandes es podran fer a través d’aquest formulari o presencialment al Centre Municipal d’Expressió, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 17 a 20 (divendres tarda tancat).

Un cop recollides totes les demandes, abans del 7 de juliol, es farà un retorn a les entitats confirmant la prereserva, i llavors ja es podrà formalitzar la sol·licitud des del portal de Tràmits i gestions de la Seu Electrònica i s’atorgarà la llicència d’ús.

Aquest procediment es va acordar en una reunió amb representants de diferents entitats, que es va dur a realitzar el passat 23 de maig, com a millora en la gestió dels espais culturals del municipi i amb la voluntat de garantir màxima transparència i igualtat d’oportunitats.

Així mateix, les entitats, col·lectius o empreses que vulguin fer ús dels diferents espais culturals podran fer sol·licitud d’espais al llarg de la temporada, però la demanda anirà condicionada a la disponibilitat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina