13/06/2023

Jornada Cafè sobre Normativa lingüística a l'empresa - MICROCAT, coneix la normativa i bones pràctiques per l'ús del català

Jornada per els sectors empresarials de serveis, industrial, restauració i comerç del territori

MICROCAT2

L’Ajuntament amb la col·laboració de la Fundació PIMEC organitza la següent jornada, amb l’objectiu de difondre la Guia MICROCAT de normativa lingüística i bones pràctiques per implantar a la teva empresa i respondre els dubtes sobre normalització lingüística i legislació vigent. S’aprofundirà en cadascun dels sectors empresarials que inclou la Guia: serveis, industrial, restauració i comerç.

Podràs conèixer si estàs complint amb la legislació vigent en matèria de normalització lingüística, coneixeràs quines sancions existeixen per estar incomplint la normativa, disposaràs de recursos i eines per estar al dia, per tal de ser una pime socialment responsable des de la perspectiva lingüística, entre d’altres continguts. La sessió anirà a càrrec de Júlia Gómez, tècnica de la Fundació PIMEC.

La jornada tindrà lloc el proper dilluns 10 de juliol de les 9:30 a les 11:00h, a l’aula 3 (1er pis) de Sax Sala- Centre de Formació, Ocupació i Empresa del Baix Montseny (C/ Montserrat, 28, Sant Celoni).

 El programa és el següent: 

09.30 h.  Benvinguda

09.35 h.  Presentació de la Fundació PIMEC

09.45 h.  La teva empresa està al dia? Dinàmica interactiva

09.55 h.  Compleixo la normativa vigent? Dinàmica grupal

10.15 h.  Guia MICROCAT, normativa i bones pràctiques per a l’ús del català en els sectors empresarials de comerç, restauració, indústria i serveis

10.30 h.  Torns de preguntes 

10.50 h.  Cloenda i cafè de networking

11 h.  Fi aproximada

Cal inscripció prèvia, en aquest enllaç.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina