27/07/2023

El Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM) entra en fase de redacció

MUC Sant Celoni

MUC Sant CeloniAquesta setmana s'ha signat el contracte del darrer dels tres lots en què es divideix la contractació per a la redacció del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). D'aquesta manera, s’inicia la redacció pròpiament dita del Pla Urbanístic, juntament amb els treballs corresponents a l’Avaluació ambiental estratègica i al Programa de participació ciutadana.

El POUM és l'instrument d'ordenació urbanística integral del territori per planificar el Sant Celoni del futur i fer realitat un desenvolupament urbanístic sostenible que fomenti la qualitat de vida de les generacions presents i futures. També haurà de permetre la generació i diversificació de les activitats econòmiques, garantir un paisatge urbà de qualitat, millorar l'espai públic i afavorir la cohesió a través de les eines que li són pròpies: ordenar els espais lliures, els espais públics, situar les infraestructures, preveure les reserves per equipaments, la localització dels nous habitatges o definir el patrimoni arquitectònic i natural que cal protegir.

La contractació que ara s'ha formalitzat és la culminació de l'acord que va prendre per unanimitat el Ple d'11 de juny de 2020.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina