Inici / Cultura / Escola municipal de música i teatre / INFORMACIÓ: Entrades i sortides de Petits Artistes

INFORMACIÓ: Entrades i sortides de Petits Artistes

En relació a les entrades i sortides de tot l'alumnat de Petits Artistes, ens preocupa que es faci de forma segura i ordenada, per això:


Des de l'escola us demanem que les famílies espereu al carrer a les hores punta d'entrada i sortida dels grups de Petits Artistes.

Entrada:

Espereu al carrer amb els infants i quan veieu que les mestres venen a buscar-los, ja poden entrar (normalment les mestres baixen uns minuts abans de la classe).

- En el cas que hagueu d'anar al lavabo, podeu entrar amb ells i tornar a sortir després.
- En cas de mal temps, us demanem que intenteu venir a l'hora justa i no abans, tot i que si no teniu enlloc on anar a esperar, podreu entrar al vestíbul l'escola, respectant l'ambient de silenci.

Sortida:

També cal que espereu al carrer i les mestres us aniran entregant els infants a mesura que vagin sortint de les aules.

El vestíbul és petit. Si alguna família l'ha d'utilitzar com a espai d'espera, ho pot fer, però quan s'acosti l'hora punta, li demanarem que esperi a fora, ja que tenir famílies a dins del vestíbul, dificulta la visibilitat entre els petits i els confón, tant a ells com a les mestres, que intenten no perdre de vista al grup. Si totes les famílies són al carrer, la sortida és més fàcil, d'un en un a mesura que les mestres tenen contacte visual amb les famílies que veniu a recollir.


Si heu d'entrar a l'escola per fer algun tràmit a consergeria, us agrairem que ho feu després que hagi passat l'hora punta.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina