25/09/2023

L'emissora municipal Punt 7 Ràdio estrena nova programació

Uns 25 col·laboradors formen part de l'equip de programes de la nova temporada 2023/2024
Punt 7 Ràdio 1

Punt 7 Ràdio 2Dilluns vinent dia 2 d'octubre s'estrena oficialment la nova temporada de l'emissora municipal Punt 7 Ràdio. La graella d'aquest nou curs inclou 16 programes amb gairebé 25 col·laboradors, la majoria dels quals ja són coneguts pels oients de Punt 7 Ràdio perquè continuen de la temporada passada, però hi ha alguna novetat. Podeu consultar la graella de la nova temporada a aquest enllaç.

La principal novetat de la temporada és el nou espai L'autobús, un nou programa esportiu que s'emetrà mensualment conduït per Pau Moraleda i Adrià Villena. Es repassaran resultats, classificacions, rumors, fitxatges, la King’s League i tot el que tingui a veure amb el futbol català. La preestrena del nou programa s'emetrà aquest dimecres dia 27 de setembre a les 21 h.

 

Programació 2023-24

Pel que fa a la nova temporada, els dilluns continua Microtango, amb Enrique Telleria al capdavant, a les 21 h cada setmana i a les 22 h el tercer dilluns de mes. També podreu escoltar La Radiocràcia, amb Yago Arribas, Pol Purgimon i Robert Maynou.

Punt 7 Ràdio 1Els dimarts hi haurà tres propostes diferents: quinzenalment, a les 21 h, continuen les recomanacions literàries per a tota la família amb Un món de llibres amb la col·laboració, entre d’altres, de les llibreries celonines. Un altre dimarts serà per L’autobús, com ja s'ha dit, i un altre per Crònica fantàstica, amb Esther Alegre i Clàudia Díaz.

Els dimecres s'emet un programa diferent cada setmana. Els primers dimecres de mes podeu escoltar Modular, un programa de música electrònica de la mà de l’Abel Escobar. Els segons dimecres del mes s'emet l'Espai Creix, un programa de psicologia i creixement personal amb l’Arnau Gasull. Els tercers dimecres de mes arriba l’Empoderem-nos, amb Louise Brown, i els quarts dimecres de mes torna el científic ambiental celoní Martí Boada amb els seus Diaris de la natura. Tots aquests programes s'emeten a les 21 h. A més, el primer dimecres de mes ja a les 22 h, podeu sintonitzar El Senyor Galindó, un programa d’humor amb Joan Alfaras, Víctor Montero i Dani Perarnau

Tots els dijous a les 21 h la Glòria Montasell condueix el programa Viure des de l’essència, i els divendres a les 21 h podreu seguir el repàs de l’actualitat esportiva celonina al Pòdium amb la Gemma Grau.

La graella es completa amb programes especials de diverses temàtiques, com Brots de poesia o La música de Festa major. A més també comptem amb els programes elaborats per l’alumnat dels centres educatius que ens visitin a Escoles a la ràdio. I continua l’Info7, l'informatiu que repassa l'actualitat celonina de dilluns a divendres a les 8 del matí, a quarts de 2 i a quarts de 9 del vespre, acompanyat de l’agenda cultural i que inclou, els divendres, l’espai El Baix Montseny amb el repàs de les propostes culturals del nostre territori pel cap de setmana.

 

Punt 7 Ràdio 3Programes especials aquesta setmana

Abans de l'estrena de la nova temporada dilluns que ve dia 2, cal destacar que Punt 7 Ràdio emetrà el dimarts 26 a les 21 h un programa especial dedicat al 3r Mercat Musical de Sant Celoni que se celebrarà el 30 de setembre, organitzat pel col·lectiu Arpegi. Dimecres 27 a les 21 h serà el torn del programa zero de L'autobús. A més, dijous 28 a partir de les 19 h s’emetrà el Ple municipal. I divendres 29 s'emetrà el Festival de Poesia celebrat el 20 de maig del 2023, coordinat per en Pau Gener.

Com ja sabeu, Punt 7 ràdio es pot sintonitzar a través del 107.7 de la FM i també al web www.radiosantceloni.cat.

 

Graella de la nova temporada de Punt 7 Ràdio

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina