28/09/2023

Ampliació de la jornada laboral de les treballadores de l'Escola Bressol Municipal El Blauet

escola bressolL'Ajuntament de Sant Celoni ha ampliat la jornada laboral de 5 treballadores de l'Escola Bressol Municipal El Blauet per atendre l'augment continuat d´alumnes que s'ha registrat des del curs passat després de l'anunci de gratuïtat de l'I2 per part de la Generalitat de Catalunya.

A inicis d'aquest mes de setembre, el regidor d'Educació, Albert Planas, es va reunir amb totes les treballadores del centre per comunicar el compromís i la voluntat de tot l'Equip de govern de reforçar els serveis de l'escola, atenent les necessitats dels infants i les treballadores. Amb la gratuïtat de l'I2, el curs passat va augmentar el nombre d'alumnes de l'escola, fet que va suposar una major pressió cap a les treballadores del centre educatiu, que amb els mateixos recursos i gràcies a la seva dedicació i professionalitat van poder sostenir el curs sense comprometre la qualitat educativa. Fruit d'aquesta excel·lent tasca, la demanda de places del Blauet no ha parat d'augmentar, amb 126 infants matriculats a data d'avui.

L'Equip de govern està convençut que la millor manera de garantir una bona qualitat educativa a tots els centres és dotant-los de recursos, per aquest motiu, van anunciar a l'equip de professionals del Blauet una ampliació de la jornada laboral a cinc treballadores de l'escola. La mesura té efectes immediats, per tant, ja s'ha implementat en aquest curs 2023-2024.

Aquesta ampliació de jornades laborals afecta a dues tècniques d'educació infantil que han passat d'una jornada del 85% a jornada completa. A més, s'han ampliat les jornades de tres monitores que han passat de jornades del 50% a jornades del 81%.

El cost d'aquesta dotació de recursos a l'Escola Bressol Municipal suposa una despesa de 40.929,53 € pel curs 2023-2024 i permetrà mantenir la qualitat educativa amb dues persones per aula en horari de matins, reforçar l'espai educatiu del menjador i del dormitori, així com l'espai educatiu de tardes.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina