10/10/2023

Visita institucional a l'empresa Uquifa

Visita Uquifa

Visita UquifaL’alcalde de Sant Celoni, Eduard Vallhonesta, s’ha reunit aquest matí amb una representació de l’equip directiu de la indústria Unión Química Farmacéutica (UQUIFA), acompanyat de la regidora de Promoció econòmica i Turisme, Sandra Navarro. La visita s'inscriu en la línia de mantenir un diàleg continuat i constructiu amb el teixit productiu local, per tal de col·laborar en la definició i l’execució de les polítiques industrials i de promoció del talent local, una de les línies de treball prioritàries de l’Equip de govern municipal.

Després d’un guiatge a la planta de producció celonina, l’empresa i l’Ajuntament han identificat les principals línies de treball cooperatiu per a fomentar el desenvolupament local i nova generació d’ocupació de qualitat i sostenible. Actualment UQUIFA genera 225 llocs de treball directes en el centre d’R+D d’alta tecnologia i la planta pilot ubicats a Sant Celoni.

Com a líder europeu en el desenvolupament i fabricació de molècules petites, UQUIFA compta amb més de 85 anys d’història i amb una llarga trajectòria de compromís amb l’entorn i arrelament al municipi. La planta productiva celonina aposta per la inversió en tecnologia puntera, fet que la converteix en indústria referent en el territori i amb necessitat de nous perfils professionals qualificats i especialitzats.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina