28/11/2023

Cursos gratuïts per a joves entre 16 a 29 anys de Socorrista Aquàtic i Monitor/a de lleure al Sax Sala a partir del febrer

Preinscripcions obertes!

socorrismeL’entitat REIR i Dinàmics, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni, iniciaran a partir del mes de febrer dues formacions gratuïtes i de Certificat de Professionalitat de Socorrista aquàtic i de Monitor de lleure (amb carnet de manipulació d’aliments i primers auxilis) al Sax Sala – Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny. Els cursos són gratuïts i adreçats a joves entre 16 a 29 anys demandants d'ocupació no ocupats inscrits al SOC (DONO).

curs-monitors-estiuEls participants obtindran una titulació oficial que els acredita per a desenvolupar l’activitat professional (Certificat de Professionalitat). I en el cas del curs de monitor/a de lleure a més de la certificació oficial obtindran també el carnet de manipulació d’aliments i de primers auxilis.

Més informació i pre- inscripció aquí:
- Curs de socorrista aquàtic
- Curs de monitor/a de lleure

Les formacions, que es troben dins els Projectes Singulars impulsats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, estan orientades a reforçar l'ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil.

Aquestes actuacions es concreten en:

• Orientació que inclogui: l'assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d'ocupació.

• Formació professionalitzadora ajustada a les necessitats de les persones participants. Aquesta formació pot ser del Fitxer Català d'Especialitats Formatives, programes de Formació i Inserció, o bé formació a mida.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina