05/12/2023

Acte públic de presentació del Pla d'Acció Municipal 2023–2027 el proper dimecres 13 de desembre a les 19 h al Teatre Ateneu

Cartell PAMDimecres 13 de desembre a les 7 de la tarda tindrà lloc a la Sala Gran del Teatre Ateneu la presentació del Pla d'Acció Municipal 2023-2027 per part de l'Equip de govern, fruit de l'acord de govern entre PSC i Alternativa. A més de ser un pla que recull les principals actuacions previstes en matèria de política municipal per a la legislatura 2023 – 2027, vol ser una eina que vagi més enllà implementant canvis estructurals per a una administració de futur.

Aquests canvis es centren en 3 eixos:

  • Transparència: El PAM serà una eina pública on els veïns i veïnes podran fiscalitzar l'acció de govern sempre que ho vulguin.
  • Planificació: Serà una eina per prendre decisions i fer acció de govern de manera planificada al llarg dels anys i amb uns objectius clars.
  • Participació política: Volem que els veïns, veïnes i agents culturals i socials del municipi puguin ser partícips dels canvis que ens porti a ser un municipi més resilient a nivell climàtic, social i econòmic.

A la presentació del Pla d'Acció Municipal 2023-2027, s'explicaran amb més detall les actuacions previstes.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina