05/01/2024

Mesures compensatòries per a les persones abonades al Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes

sot reunióL'alcalde Eduard Vallhonesta i el regidor d'Esports, Albert Planas, s'han reunit aquest matí amb tres representants de les persones usuàries del Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes per tal de compartir l'estat de les incidències detectades aquestes darreres setmanes a les instal·lacions esportives i acordar algunes mesures compensatòries.

Les incidències afecten al sistema de climatització, aigua calenta i al funcionament de la deshumectadora. Durant la trobada, els usuaris han expressat el seu neguit davant la qualitat del servei, exposant que la suma de les incidències està afectant negativament al funcionament del centre i a l'experiència d'ús de les persones abonades.

L'Ajuntament de Sant Celoni està fent un seguiment constant de les incidències, i treballa conjuntament amb UFEC, empresa concessionària del servei, per tal de trobar solucions. Per donar resposta amb la màxima celeritat possible als problemes del sistema de climatització i aigua calenta, l'Ajuntament ha exigit a UFEC l'aportació de solucions transitòries per mitjà d'aparells de climatització auxiliars que garanteixin una millora en les condicions de climatització dels espais esportius i complementaris de la instal·lació. Pel que fa a l'avaria de la deshumectadora, aparell que es troba en període de garantia, ha obligat a restringir l'ús de la piscina, una situació que caldrà allargar gairebé una setmana més fins que l'empresa fabricant vingui a reparar-la. Des de l'Ajuntament s'està treballant per agilitzar aquests treballs.

Tenint present aquesta situació, l'Ajuntament de Sant Celoni ha proposat diverses mesures compensatòries orientades als usuaris que no estan rebent la totalitat del servei.

  • Fa tres setmanes, fruït d'una reunió entre l'Ajuntament i UFEC, ja es va acordar la congelació de les tarifes mentre no es resolguin les incidències i l'habilitació de l'opció de suspendre la quota temporalment.
  • Avui s'ha acordat que totes les persones usuàries podran reclamar que se'ls descompti part de l'import de la tarifa mensual que paguen per fer ús de les instal·lacions esportives en funció del grau d'afectació que s'ha produït per no poder accedir a la piscina o no comptar amb la prestació de la totalitat dels serveis. En els propers dies, l'Ajuntament facilitarà un model de sol·licitud a la recepció i aplicatiu del centre esportiu.

Des de l'Ajuntament de Sant Celoni seguirem treballant conjuntament amb UFEC per tal de donar una resposta definitiva a totes les incidències, i vetllem per mantenir una comunicació constant amb els usuaris/es a través dels seus representants.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina