15/01/2024

Últimes places disponibles pel curs gratuït de socorrista aquàtic per a joves entre 16 i 29 anys

socorrisme

L’Ajuntament de Sant Celoni iniciarà a partir del mes de febrer la formació gratuïta i de Certificat de Professionalitat de Socorrista aquàtic. S’impartirà del 5 de febrer al 10 de juny en horari de matins (de 9 a 14 h) al Sax Sala – Centre de Formació i Ocupació del Baix Montseny. Aquest curs s’adreça a joves entre 16 a 29 anys demandants d'ocupació no ocupats inscrits al SOC (DONO).

Els participants obtindran una titulació oficial que els acredita per a desenvolupar l’activitat professional (Certificat de Professionalitat). 

Més informació i pre- inscripció aquí

Les formacions, que es troben dins els Projectes Singulars impulsats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, estan orientades a reforçar l'ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació, mitjançant la realització d'actuacions encabides en el que determina el Pla Nacional d'Implementació de la Garantia Juvenil.

Aquestes actuacions es concreten en:

• Orientació que inclogui: l'assessorament individualitzat, orientació professional i en emprenedoria, informació laboral i acompanyament en la cerca d'ocupació.

• Formació professionalitzadora ajustada a les necessitats de les persones participants. Aquesta formació pot ser del Fitxer Català d'Especialitats Formatives, programes de Formació i Inserció, o bé formació a mida.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina