Dissabte, 20 de gener de 2024  -  7 h tarda

Welcome

Espectacle de clown i llengua de signes

Endinsa't en 'Welcome': una transformació màgica amb una porta misteriosa i rialles infinites. Aquesta odissea de comèdia, plena de sorpreses, et captivarà, fent bategar el teu cor amb emoció i absurdes aventures.
Deixa't atrapar per aquesta original odissea, on la comèdia pren vida a través de les màgiques mans d'una dona excèntrica desnonada. Un espectacle únic que et farà riure, plorar i reflexionar. No deixis passar aquesta experiència inoblidable, 'Welcome' et convida a un viatge ple d'humor i autenticitat, una oportunitat per viure l'originalitat en el cor de la comèdia.

Descobreix 'Welcome': un món de misteri i comèdia. Una porta precintada, una clau inútil i un forrellat colossal. 'Welcome' no és només un espectacle; és una metamorfosi catastròfica protagonitzada per una dona excèntrica desnonada que es comunica amb les mans. Una experiència única que et portarà a riure, plorar i reflexionar. Rialla, absurd i emoció unides en 'Welcome'. 'Welcome' no és una simple tragicomèdia. És una odissea hilarant, absurda i emotiva per a totes les edats. Una experiència que et captivarà des del primer instant, fent que no puguis restar indiferent. Acomoda't, la tragicomèdia està a punt de començar. Amb un humor ridículament graciós i una dosi justa d'absurditat, 'Welcome' et convida a un viatge inesperat. Una oportunitat única per experimentar l'originalitat en el cor de la comèdia. No et perdis aquesta original odissea: 'Welcome', on la comèdia troba la seva veu a través de les Mans.

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Lluís Giró
Durada: 60 minuts
Organitza: Momo Cia.
Preu: Gratuït
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina