19/01/2024

Oferta de cursos per obtenir el carnet de monitor/a de lleure al Sax Sala

curs-monitors-estiuL'Ajuntament de Sant Celoni ofereix dos cursos de monitor/a de lleure amb dues modalitats diferents al Sax Sala, Centre de Formació, Ocupació i empresa del Baix Montseny.

El carnet de monitor/a de lleure capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats en el lleure infantil i juvenil a campaments, colònies, camps de treball, menjadors escolars, ludoteques, casals de vacances, extraescolars...

Per a joves a l'atur - de març a juny
Si sou joves entre 16 i 29 anys demandants d’ocupació no ocupades registrats al SOC (DONO), us podeu inscriure al curs gratuït que s’impartirà del dilluns 4 de març al dilluns 3 de juny en horari de matins de 9 h a 14 h. Està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i anirà a càrrec de Fundació REIR i Dinàmics.

Les persones participants obtindran el Certificat de professionalitat de Dinamització d’activitats en el lleure infantil i juvenil que els permetrà tramitar el carnet de monitor/a de lleure. A més, també participaran en els mòduls complementaris de Manipulació d’aliments i Primers auxilis.

Més informació i inscripcions aquí 

Per a persones majors d'edat - intensiu de Setmana Santa
Serà un curs intensiu que es portarà a terme per Setmana Santa impartit en horari de matins de 9 h a 14 h i tardes de 15.30 h a 20 h. Comptarà amb 100 hores teòriques presencials, 25 hores en modalitat virtual, 25 hores d’elaboració de la memòria i 160 hores de pràctiques formatives.

El cost d’aquest curs intensiu és de 187,60€ que s’han d’abonar per a formalitzar la matrícula.

Més informació i inscripcions aquí

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina