25/01/2024

Nova trobada de l'Ajuntament amb el Comitè territorial d'indústries químiques

reunió empresesL'Ajuntament de Sant Celoni ha participat a la trobada trimestral del Comitè territorial de la Comissió Autònoma de Seguretat i Higiene en el Treball de les Indústries Químiques i Afins, COASHIQ. 

Aquestes trobades serveixen per posar en comú temes de seguretat, medi ambient, mobilitat, accessibilitat i prevenció de riscos laborals, entre d'altres. 

La reunió celebrada aquest dimecres ha comptat amb representants de diverses indústries químiques del territori com Arkema Química, Oxiris Chemicals, Givaudan Ibérica, Unión Químico- Farmacéutica (Uquifa), Laboratoris Feltor, Carburos Metálicos, Renolit Ibérica, Robama i Sanofi.

L'Alcalde, Eduard Vallhonesta hi ha assistit acompanyat de la regidora de Sostenibilitat i Espai públic, Montserrat Sendra, del regidor d'Urbanisme i Gestió del Territori, Diego Fernández, de la regidora de Promoció econòmica i Ocupació, Sandra Navarro a més de tècnics municipals. 

L'alcalde ha destacat “la importància que té el teixit econòmic local per al desenvolupament territorial i per a la generació d’ocupació sostenible i de qualitat, aportant treball i riquesa als veïns i veïnes que hi viuen”.

La trobada ha tingut lloc a les instal·lacions de la planta celonina d’Arkema Química, que ha estat reconeguda amb el certificat Top Employer 2024 a Espanya i també a nivell europeu en reconeixement a les bones pràctiques en la gestió de recursos humans. Enhorabona a tot l’equip d’Arkema! 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina