08/02/2024

Un pas més cap a definir com serà la renovació de la plaça Rafael Ferrer

2a trobada sant ponçUna vintena de veïns i veïnes van assistir dimecres passat a la segona trobada del procés participatiu per la millora de la plaça Rafael Ferrer de Sant Ponç on es van donar a conèixer els resultats de l’enquesta realitzada entre el veïnat.

De les tres propostes de projecte presentades, s’han valorat positivament la retirada de parterres, la renovació de les zones de jocs infantils, la generació d’una zona d’activitat física per a gent gran i el manteniment i rehabilitació de la pèrgola-escenari. En canvi, el veïnat descarta la retirada de places d’aparcament, la generació de sorrals, així com la transformació de la plaça en plataforma única.

Amb les aportacions recollides, així com amb les consideracions tècniques, econòmiques, funcionals i normatives, l’Ajuntament de Sant Celoni ho traslladarà al gabinet d’urbanisme redactor per tal d’elaborar l’avantprojecte. Un cop es disposi del nou document, es farà un retorn al barri per després redactar el projecte executiu que ha de permetre encarar les actuacions a realitzar. 

Podeu seguir tot el procés participatiu a la plataforma Decidim Sant Celoni

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina