20/02/2024

Si heu de renovar el DNI, demaneu hora el proper dimarts 27 de febrer trucant de 8 a 11 h

DNIEl pròxim dimarts 27 de febrer de 2024 es donarà hora per a la tramitació del DNI, que es farà efectiva el dijous 7 de març i dilluns 11 de març. La reserva d’hora es farà telefònicament, als números 676 81 51 74 o 609 24 40 28 del dimarts 27 de febrer, de 8 a 11 del matí. Aquests telèfons només estaran operatius per a realitzar aquest tràmit i en l’horari esmentat.

El nombre de places és limitat i reservat a persones empadronades a Sant Celoni i la Batllòria. Donada la demanda existent i els pocs números disponibles, es donarà preferència a la gent gran o amb problemes de mobilitat.

Un cop reservada hora, els interessats hauran de fer el tràmit el dijous 7 de març i recollir el nou carnet quatre dies després, el dilluns 11 de març, en ambdós casos presencialment al Teatre Ateneu, entrada pel Centre Municipal d'Expressió (c. Sant Josep, 18).

Documentació que cal aportar:

  • Per caducitat: DNI, una fotografia actual i 12 €. Si heu canviat l'adreça, cal portar el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos).
  • Per primera vegada: Partida literal de naixement vigent (no superior a 3 mesos) expressa per fer el DNI, una fotografia actual i 12 €. El menor ha d'anar acompanyat del pare, mare o representant legal. Els menors de 5 anys han de renovar el DNI cada dos anys.
  • Per canvi de domicili: Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos), DNI i una fotografia actual. Si el DNI està vigent, el tràmit és lliure de taxes; si no, s'haurà de pagar la taxa de caducitat.
  • Per pèrdua: una fotografia actual, fotocòpia del DNI o alguna altra documentació on figuri el número de DNI, i 12 €. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI perdut.
  • Per sostracció: una fotografia actual, 12 € i la denúncia, si la teniu, o alguna altra documentació on figuri el número de DNI. Si heu canviat de domicili, cal el Certificat d'Empadronament vigent (no superior a 3 mesos). Atenció: el duplicat del DNI que es fa portarà la mateixa data de caducitat que el DNI sostret.

La unitat mòbil que ve a Sant Celoni no farà renovacions per traducció del nom o canvis en les dates, noms o cognoms. Tampoc fa renovacions de Passaport o NIE: en aquests casos, us haureu d'adreçar a una comissaria fixa. Les famílies nombroses gaudeixen de taxa gratuïta.

Per qualsevol dubte, truqueu a la Policia Local al telèfon 93 864 12 17.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina