15/02/2024

Aquest diumenge hi haurà visita guiada a l’exposició Dues visions, dues mirades a la Rectoria Vella

Expo Mireia Margenat i Elisenda RibesLes artistes Mireia Margenat i Elisenda Ribes oferiran una visita guiada a l'exposició conjunta de fotografies Dues visions, dues mirades que actualment es pot visitar a la Rectoria Vella. Serà aquest diumenge, 18 de febrer de 2024, a les 6 de la tarda.

L'exposició és una mostra conjunta conseqüència del paral·lelisme de les seves trajectòries artístiques que havien de convergir en algun moment. Cadascuna parteix de pulsions i concepcions artístiques i formes de treballar diferents. Aquesta diversitat complementa les imatges i genera comunicació i complicitat entre elles. Una aporta la seva captació directa, immediata, mentre que l'altra t'endinsa en els sentiments que flueixen de les imatges. El resultat és una experiència que ens colpeja tant visualment com emocionalment.

Aquest diumenge podreu endinsar-vos en aquesta exposició de la mà de les dues artistes. Només cal que estigueu a les 6 de la tarda a la Rectoria Vella. 

Podeu visitar la mostra fins al 10 de març els dijous, divendres i dissabtes de 5 a 8 del vespre, diumenges i festius de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre.

De cara el diumenge 3 de març, s’ha previst que les artistes duguin a terme una segona visita guiada a l’exposició.

Més informació aquí

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina