19/02/2024

El Club Atletisme Sant Celoni tanca la temporada de pista coberta amb molt bons resultats

Club atletisme pista coberta 1El Club Atletisme Sant Celoni ja tanca la temporada de pista coberta d'aquest curs amb resultats molt destacables en les categories superiors i una molt bona participació dels atletes de l’escola del club.

El resum de la temporada de pista coberta és la següent:

 Campionats de clubs i combinades
L'equip masculí va participar en el Campionat de Catalunya de Clubs B a inicis d'any, aconseguint la sisena posició.
En el Campionat de Catalunya de Combinades Sub 18, l'atleta Jan Jubany va lluitar durant dos dies, aconseguint una gran victòria en els 1000 mll i una vuitena posició amb la suma total dels punts.

claudi gómezCampionats de Catalunya i Espanya
El club celoní va tenir representació en el Campionat de Catalunya Sub 23 i Absolut amb l’Ainoa Bernabeu en 800 mll i en 1500 mll, la Clàudia Molleví en els 60 mll i el Claudi Gómez, que va arrasar als 400 mll enduent-se les dues medalles d’or en les dues categories. Una setmana després, Gómez va participar en el Campionat d’Espanya Sub 23, on va obtenir una nova millor marca personal i la medalla d’argent. L'alcalde Eduard Vallhonesta i el regidor d'Esports, Albert Planas, van felicitar-lo personalment. 

L’última competició que s’ha celebrat ha sigut el Campionat de Catalunya Sub 20, on el Club Atletisme Sant Celoni va participar amb tres atletes: en Roc Jubany en llargada, obtenint la medalla de bronze, i en triple quedant sisè; en Martí Casals obtenint una sisena posició en alçada, i la Núria Marchante aconseguint la sisena posició en els 60 metres tanques i cinquena en llargada.

Properes competicions
El Club Atletisme Sant Celoni tindrà representació en els campionats de Catalunya de categories inferiors com el Sub 16, el Campionat de Catalunya de Clubs de les categories d’escola i el de llançaments llargs d’hivern.

Club atletisme pista coberta 2 Club atletisme pista coberta 3

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina