20/02/2024

Tallers i espectacles de danses urbanes aquest dissabte al Teatre Ateneu amb la Fresh Company

La companyia de hip-hop celonina La Fresh Company oferirà el Fresh Festival aquest dissabte amb tallers i espectacles de danses urbanes al Teatre Ateneu. Començarà al matí amb tallers adreçats a tothom que vulgui aprendre a ballar hip-hop o comercial dance. S’impartiran de 10 a 1 del migdia.

Ja a les 7 de la tarda oferiran un espectacle amb més de 20 coreografies de diferents estils urbans, on estrenaran les peces de competició d’aquesta temporada. A part de les danses de la Fresh Company també hi haurà les actuacions d’altres companyies professionals de hip-hop.

A més, durant tot el dia hi haurà paradetes amb menjar, dolços casolans i venda de marxandatge. L’objectiu de la mostra i els tallers és recaptar diners per anar a les competicions.

Les entrades pels tallers costen 5 € cada un i les de l’espectacle de la tarda surten a 8 €. Les podeu comprar presencialment a l’Eixam (c. Major, 179) de dimarts a divendres de 6 a 9 del vespre, per whatsapp al 651386008 o a través del compte d’Instagram @lafreshcompany.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina