28/02/2024

Trobada amb els representants dels abonats del Centre Municipal d'Esports Sot de les Granotes

abonats sotAmb l’objectiu de millorar el servei del Centre Municipal d’Esports Sot de les Granotes, l'alcalde Eduard Vallhonesta i el regidor d'Esports, Albert Planas, es van reunir fa uns dies amb els representants dels abonats de l'equipament i el director del centre, Pau Bach. Durant la trobada es va fer un repàs de l'estat general de les instal·lacions i el funcionament del centre. Els representants dels abonats van proposar un seguit de propostes adreçades a continuar millorant el servei, algunes de les quals ja s’han començat a aplicar com l’ampliació de les hores de neteja de l’equipament, increment de classes d’aquagym i de ioga, adquisició de material de body pump... 

En aquests moments la instal·lació compta amb més de 2.800 abonats i durant la reunió, els representants de l’Ajuntament i dels abonats van demanar que l’empresa que gestiona l’equipament no promogui campanyes de promoció per captar nous abonats perquè l’increment d’usuaris compromet la qualitat del servei. 

En relació amb les reclamacions dels abonats pel perjudici de no disposar de la piscina durant les primeres setmanes de gener per l’avaria de la deshumectadora, es va informar que s’aplicaria un descompte a la quota del mes d'abril.  

El director del centre, Pau Bach, va informar de les mesures d'estalvi d'aigua que s’han aplicat i que han permès reduir el consum en un 25% mensual, xifra requerida pel decret de sequera de la Generalitat de Catalunya per seguir fent ús de la piscina coberta.

L'Ajuntament, representants de les persones abonades i el director del centre esportiu van acordar repetir de forma periòdica aquestes trobades per seguir treballant per garantir un servei públic de qualitat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina